Virtuális titkárnői szolgálat

Az Interswitch kft., mint az Első Magyar Virtuális Titkárnői Szolgálat, interaktív szolgáltatást nyújt, kedves ügyfeleiknek.

Interswitch kft.

Operátoraink magas szintű követelményeknek felelnek meg, emellett rendszeresen tréningprogramokon vesznek részt. A fogadott és a kezdeményezett telefonhívásokat gyorsan, hatékonyan, udvariasan és rugalmasan kezelik, mindig pontosan azt teszik, amit a kedves ügyfél óhajt. Munkatársaink mind angol, mind magyar nyelven gördülékenyen cserélnek információt, illetve kezelik a hívásokat.

Cégünk tevékenysége röviden összefoglalva:

Szolgáltatásainkat ügyfeleink elvárásaihoz igazítottuk – legyen az egyszerű teletitkárnő szolgalat, üzenetközvetítő szolgalat, telemarketing szolgáltatás vagy teljes körű ügyfélkapcsolat.

virtuális titkárnő

Kik lehetnek a cégünk ügyfelei?

Magánszemélyek, konzultánsok, kis cégek, középméretű ipari vállalatok, jelentős nagy és multinacionális vállalatok, ügynökségek. A weblapunkon további információkat olvashat rólunk, emellett a referencia menüpont alatt megtekintheti a jelenlegi partnereink listáját is. Garantáljuk, hogy ők már egyetlen ügyfelet, megrendelést és hívást sem veszítenek el.

Csatlakozzon sikeres ügyfeleink közé! Ön is csak nyerhet velünk!

Internetes oldalunk: www.interswitch.hu

a

Hozzászólások lezárása.