2017. augusztus archívum

Redőnyszerelés Budapesten

Rossz a redőny? A redőny gurtni leszakadt? Segítünk! Ügyes, több éves redőny javítási tapasztalattal rendelkező szakembereink megjavítják a hibás redőnyét! Legyen az műanyag, alumínium vagy fa redőny, nekünk nem probléma, ugyanis több fajta redőnytípushoz rendelkezünk alkatrésszel és így a redőny javítás sokszor hamar kész van.

A redőnyjavítás ideje nagyban függ attól, hogy van e szabad kapacitásunk továbbá, hogy hová kell kiszállnunk javítani.  Budapest és vonzáskörzetében lakik? Akkor a redőny javítást, a bejelentés után viszonylag rövid időn belül elvégezzük.
Redőnyjavítás Budapesten

A redőny javításának megkezdését csak ez előzőleg beérkezett telefon vagy email alapján tudjuk elindítani. Ezek után megbeszéljük a javítással kapcsolatos kérdéseket. Esetlegesen árajánlatot adunk. Abban az esetben, ha minden információnk megvan, megyünk és megjavítjuk a redőnyét.

Mindenféle redőny hibát ki tudunk javítani, a legkisebb beállítást igénylő hibától a komolyabb redőny javításig!

Keressen minket bizalommal: redonyjavitas.net

a

Akciós bútorok a Horizont Bútornál

Akciós és minőségi bútorok a Horizont Bútornál. Ezt Önnek is érdemes megnéznie.

A nálunk található bútorok nagy része hazánkban készül, de található nálunk szlovák és lengyel bútorok is. Üzleteinkben konyhabútor, szekrénysor, elemes bútor, kiegészítő kisbútor, kárpitozott garnitúrák, étkező-garnitúrák, kanapék, ülőgarnitúrák széles választéka megtalálható.

Horizont Bútor akció

A Horizont Bútor jelmondata: „garantált minőség olcsón”. Cégünk ténylegesen olcsón kínálja felső kategóriás termékeit. Nézzen szét a bútoraink között akár itt virtuálisan a honlapunkon, vagy valamelyik Horizont Bútor áruházunkban személyesen. Kérdés esetén telefonon várjuk érdeklődését.

Franciaágy, konyhabútor, gardrób, étkező, asztal: Nálunk mindegyiket megtalálja! a weboldalunkon található termékek képeit, árait próbáljuk naprakészen tartani, de minden esetben érdeklődjenek az üzleteinkben telefonon!

Csak egy kattintás: horizontbutor.com.

a