2017. május archívum

Sok-sok gyerekjáték, remek sporteszköz

Gyerekjáték? Sporteszköz? Kerti bútor? Fabuland.hu! Webáruházunkban kerti bútorokat, sportszereket, játékokat és egyéb termékeket tudnak megvásárolni jó árakon.

Termékeink széles választékban áll az Ön rendelkezésére! Az év minden szezonjának, időszakának szabadidős termékeivel rendelkezünk, és igyekszünk vásárlóink igényeit teljes körűen kielégíteni Áruházunk kiemelt termékei közt vannak a Flair, Curver cég kerti bútor termékei, valamint a Lancast és a Diapolo sport kiváló termékei.

Hintalo-hinta

Üzletünk Pestszentlőrincen a raktárunk közelében található ahol nem csak az online áruházunkban lévő termékek közül is válogathat! A kiválasztott terméket személyesen, itt is természetesen átveheti, időpont egyeztetés esetén! Áruházunkat közvetlenül a fogyasztók kiszolgálására hoztuk létre, lehetőséget biztosítva Kedves Vásárlóink számára, hogy termékeinket, a lehető legalacsonyabb áron vásárolhassa meg, a legjobb kiszolgálás mellett! Kerti bútorok, főként a rönkfabútorok esetében s legfőképpen vidéki szállítás esetén a szállítási határidő a fentebb leírtaktól eltérhet! Társasjátékainknál törekedtünk a multinacionális vállalatoknál csak elenyésző választékban található, rendkívül jó MAGYAR termékek teljes körű bemutatására.

Focilabdak

Az általunk forgalmazott termékek megtekinthetők honlapunkon:  Fabuland.hu

a

Profi költöztető cég

Költözés előtt áll, de nem tudja mit kellene tennie? Ha minket bíz meg, akkor ingyenesen, külön díj nélkül felmérjük a helyzetet és megoldjuk. Nem tudja, hogy pontosan hány dobozra lesz szüksége a költöztetés során, mekkora autóval kell majd a költöztetés során? Dobozokat biztosítunk, pontosan akkora és annyi kocsival állunk rendelkezésére, amennyi szükséges.

tutiteher.hu

Mire érdemes figyelni a költöztetés előtt?
– Törékeny, sérülékeny tárgyakat egy dobozba, szorosan, puha anyagba tekerve rakjuk.
– Csak annyi dolgot tegyünk egy dobozba, amennyit a doboz is elbír!
– Minél sűrűbben pakolunk meg egy dobozt, annál jobb, mert nem tud elmozogni!

Költöztető-fuvarozó cégünk több nagyobb rakterű gépjárművel áll ki, amiben a szállítani kívánt tárgyak nagy biztonságban vannak. Tehát az Ön cégének a költöztetése megbízható járművel lesz elvégezve!
Az egész ország területén vállalunk költöztetést, sőt, még országhatárokon kívül is! Csak hívjon minket bátran és bővebb tájékoztatást adunk!

Weboldalunk: tutiteher.hu

a