2017. február archívum

Órabox webáruház

Érdeklődik az órák, órás szerszámok iránt? Vagy csak egyedi ajándékötletet keres? Jó helyet lelt, nézzen szét az Órabox webáruházban!

Termékeik elsődlegesen órákat, órás szerszámokat, óradobozokat, órafogatókat, valamint órás kiegészítőket (pl. STURMANSKIE, POLJOT AVIATOR,VOSTOK EUROPE, TW STEEL órákat) tartalmaz. A szerszámok és órák mellett vannak még: Óraplexik – Óratartó doboz  Óraüvegek – Ékszertartó szekrény – Falióra – Humidor – Chronoss Óraforgató – Eilux Óraforgató – Mandzsetta tartó doboz – NATO óraszíj – Rapport Óraforgató – Svájci órás szerszámok – Tolltartó – Utazótok, óratartó

Akciók, nagy választék, kiváló ár-érték arány = Órabox.hu!

Órás webáruház: Órabox

a

Energiatanúsítás készítése szakszerűen

Új házat építene, lakást eladna, vagy esetleg bérbe adná? Ehhez mára elengedhetetlen az energetikai tanúsítvány kiállítása minden lakóingatlan esetében. Cégünk országosan vállalni tud energetikai tanúsítványok elkészítését, a szükséges méréseket és számításokat is elvégezzük.

Miért az ETANUS Mérnöki Irodát válassza?
Költséghatékonyak és szakszerűek vagyunk. Garanciát vállalunk a tanúsítvány hitelességét illetően. A felmérést követő napon, az energetikai tanúsítványt át is veheti. Rugalmasan, akár hétvégén vagy munkaidőn kívül is rendelkezésére állunk. Társasházak esetén kedvezményt is nyújtunk. Mert egy igazán megbízható, gyors és tapasztalt csapat áll az Ön rendelkezésére. Hasznos cikkeket olvashat nálunk: pl. az energiatanúsítvány és a nyílászárók kapcsolata.

Az energetikai tanúsítvány előnyei
Segítségével arra vonatkozó információkat kaphat, hogy milyen korszerűsítésekkel tud javítani az ingatlan energetikai besorolásán. A jobb energetikai besorolású épületek előnyösebb helyzetből indulnak eladáskor és bérbeadáskor ha kiderül egy ingatlanról, hogy energiatakarékosabb, az a magasabb eladási vagy bérbeadási ár formájában is megtérülhet számunkra. A tanúsítvány a bérlő vagy vásárló számára is garancia arra, hogy egy kedvezőbb energetikai besorolású ingatlan esetén kisebb rezsiköltségekkel kell számolnia.

Infók, árak: etanus.hu

 

a