2016. október archívum

Bőr ülőgarnitúrák

A bőr ülőgarnitúra kifejezésről régebben a klasszikus 3-2-1-es elrendezésű berendezési tárgy jutott az eszünkbe, amely egy fotelből, egy két- és egy háromszemélyes ülőkanapéból állt. Az anyaga lehetett bőr, műbőr, szövet, plüss, esetleg rattan. Legyen akár a klasszikus 3-2-1-es elrendezésű vagy modern L, U alakú, nálunk biztosan megtalálja. Egy használt ülőgarnitúra áráért! Minőség mindenek előtt, mivel Olasz és Németországból behozott bőr ülőgarnitúráink első osztályúak!

basso_ulogarnitura-600x348

Tapasztalataink azt mutatják, hogy ma ülőgarnitúra alatt az érdeklődő sarokgarnitúrát, L alakú vagy U alakú sarokkanapét, esetleg egyenes kanapét ért. Az ágyazható sarok a legnépszerűbb, és ha emellett ágyneműtartót is tartalmaz, akkor még nagyobb sikerre számíthat a vásárlóknál. Ha a sarokgarnitúra jobbra-balra is szerelhető akkor arra is lehetőség adódik, hogy lakásátalakításkor vagy költözéskor megváltoztassuk az ülőgarnitúra állását az új szempontok alapján, egyszerű átszereléssel.

Mi nem webshopként üzemelünk, raktár. Magyarország Egyik legnagyobb ülőgarnitúra és kanapé elosztóhelye. Kedves vásárlóink! Jó böngészést kívánunk olcsó ülőgarnitúra kiárusításunkon, és sikeres vásárlást!

Kérjük, látogasson el hozzánk: olcsoulogarnitura.hu

a

Olasz kanapék importból

Olasz kanapé és ülőgarnitúra az Ön igényeinek megfelelően: mindez egy használt bútor árán, azaz a bolti ár közel feléért! Mi nem webáruház vagyunk, hanem egy raktár: Magyarország legnagyobb kanapé és ülőgarnitúra lerakata, elosztó központja.

laura-800x546-500x375

Az a véleményünk, hogy jobb, ha a vevő legalább ráül a kanapéra, mielőtt megvásárolja és hazaviszi, így nem látatlanban rendel. Nem a legolcsóbb kategóriájú áruról, hanem közép-, illetve felső-közép, esetenként felső kategóriás ülőgarnitúrákról és kanapékról van szó. Az árak viszont minden esetben olcsók, ezért arra kérjük Önöket, UTOLJÁRA JÖJJENEK HOZZÁNK, amikor már minden más helyen képet kaptak az árakról.

Tippeket is szívesen adunk, nem félünk a konkurenciától, mert igazából NINCS TAKARGATNIVALÓNK. Megtakarítási okok miatt nincs rá kapacitásunk, hogy egy vevővel át kelljen néznünk a bútorok tömkelegét először, majd újra, ha visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kérdéses ülőgarnitúrát nagy eséllyel már a következő nap értékesítjük. Általában 500 kanapé van a 4000 nm-es raktárunkban… (többek között ezért is vagyunk olcsóak, mert nincs nagy személyzet, így alacsonyan tartjuk a költségeinket.)

Weblapunk: www.kanape.net

a

Import franciaágyak – Franciágy.net

Franciaágy Német és Olasz forrásból, az Ön ízlésére szabva. Nálunk biztosan megtalálja. azt a franciaágyat amit keres. Szinte nagyker áron! Kijelenthetjük, azt a tényt, hogy ilyen jó minőséget ennyiért nem igazán találunk itthon. Minőség mindenek előtt, hiszen Német és Olaszországból importált franciaágyak első osztályúak!

ens

Két forrásból dolgozunk: egy olaszországi cég, aki első osztályú franciaágyakat és komplett hálószobákat szállít nekünk. A másik vállalat egy német, akinek Magyarországon található a logisztikai központja. Ezeknek a franciaágyaknak a minőségét a Deutsch Qualität elve határozza meg.

Mi nem webáruház vagyunk, hanem egy nagy, 4000 m2-es raktár. Hazánk Egyik legnagyobb franciaágy lerakata. Alacsony költségekkel, kicsi, nagyon kis árréssel dolgozunk.

 

Oldalunk: franciaagy.net

a

Mennyibe kerül az energiatanúsítvány?

Ha már úgyis kell, akkor adódik a kérdés: mennyibe kerül az energiatanúsítvány? Nem olyan sokba (sőt!), főleg, hogy ez hasznos információ Önnek!

Miért az ETANUS Mérnöki Irodát válassza? Költséghatékonyak vagyunk. Rugalmasak és gyorsak vagyunk. Garanciával dolgozunk. A tanúsítvány akár a felméréstől számított 1 munkanap alatt is a kezében lehet. Rugalmasan, akár hétvégén vagy munkaidőn kívül is rendelkezésére állunk. Társasházak esetén a megrendelések számától függően kedvezményt ajánlunk. Egy tapasztalt és megbízható cég vagyunk.

Etanus Mérnöki Iroda

Az energetikai tanúsítvány előnyei: segítségével arra vonatkozó információkat kaphat, hogy milyen korszerűsítésekkel tud javítani az ingatlan energetikai besorolásán. A jobb energetikai besorolású épületek előnyösebb helyzetből indulnak eladáskor és bérbeadáskor ha kiderül egy ingatlanról, hogy energiatakarékosabb, az a magasabb eladási vagy bérbeadási ár formájában is megtérülhet számunkra. A tanúsítvány a bérlő vagy vásárló számára is garancia arra, hogy egy kedvezőbb energetikai besorolású ingatlan esetén kisebb rezsiköltségekkel kell számolnia.

 

Etanus Mérnöki Iroda

Bővebb információt honlapunkon kaphatnak: etanus.hu