2015. március archívum

Ugrálóvár kölcsönzés

Gyerekeknek remek lehetőség a biztonságos, de önfeledt tombolásra: az ugrálóvár!

 

Milyen kinézetű ugrálóvárat kölcsönözhetnek cégünknél? Kastély és csúszdás kinézetű ugrálóvárat. Kérjen ajánlatot, ha ugrálóvárat szeretne kölcsönözni!

 

Mennyibe kerül az ugrálóvár-légvár bérlés Budapesten?

A csúszdás ugrálóvár bérleti díja : 15.000 Ft/nap, kiszállítás: Budapest és Pest megye területén 4.000 Ft/alkalom.

A kastély ugrálóvár bérleti díja : 12.000 Ft/nap, kiszállítás: Budapest és Pest megye területén 4.000 Ft/alkalom.

 

Csúszdás légvár

Csúszdás légvár

A bérlés: A bérelendő eszköz igénylése esetén egy szerződést kell megkötnünk. Ezután ugrálóvárunkat átadjuk, illetve külön kérésre kiszállítjuk, és üzemkész állapotba hozzuk. A Happy Jump nevű játékeszközeink könnyen szállíthatóak, akár egy normál autó csomagtartójában is elférnek. Tömegük 18 és 28 kg között van.

Kastély légvár

Kastély légvár

Egyéb információ honlapunkon:  www.legvar-ugralovar.com

a

Szalagfüggöny árajánlat Budapesten és környékén

Ha szalagfüggöny vásárlását tervezi most vagy a közeljövőben, akkor ne habozzon tőlünk árajánlatot kérni, mi 1 napon belül reagálunk a szíves megkeresésére. Kedves Vásárlónknak a megrendelés leadásától számított nyolc munkanapon belül elkészül a szalagfüggönye.

Az Önnek kínált szalagfüggöny rendszerünk lakása, irodája, munkahelye belső tereinek a nemkívánatos napfény elleni védelmet nyújtja, mindamellett épülete belső, esztétikai megjelenését is növeli. Szalagfüggönyünk a belső oldalfalak síkjaira, illetve a mennyezetre is szerelhető. A rendszer bármelyik évszakban megállja a helyét.

Minőségi árnyékolás, ahol a stílus és az igényesség együtt van. Nálunk széles skálán válogathat a temérdek típus, stílus, textil választék és minőség között. Szalagfüggönyeink egyedileg készülnek, bárki meglelheti a neki tetsző színvilágot.

Kérjen online árajánlatot vagy hívjon minket bizalommal: 06-20-219-30-61!

szalagfuggony-arnyekolas7

A termék működtetése:

A lamellák mozgatása a szalagfüggöny karnisának jobb vagy bal oldalán található zsinórzattal végezhető. A lamellák gyűjtése abban az esetben történhet meg, ha a lamellák nyitott állapotban vannak. A lamellák egymáshoz képest párhuzamosan állnak, ekkor a legnagyobb mennyiségű fény jut be a helységbe A zsinórzat folyamatos, egyenletes húzása során a lamellák gyűjtése biztosított. Figyelem: a zsinórzatot hirtelen megrántani tilos, mert az a karnis belsejében lévő alkatrészek sérülését okozhatja.

További információt talál honlapunkon:  szalagfuggony-arnyekolas.com.

a